(078) 6227551 info@multech.nl

Inbraakbeveiliging en Inbraakpreventie Bedrijven

Een inbraak komt tegenwoordig helaas maar al te vaak voor. Inbraakpreventieve maatregelen zijn daarom noodzakelijk. Een inbraak brengt namelijk meer teweeg dan alleen materiele schade. Emotionele schade is niet te verzekeren en schade in de continuïteit van uw bedrijf kan catastrofaal zijn. Een degelijk en compleet beveiligingsplan zal moeten bijdragen tot het beschermen van uw eigendommen.

View ControlElektronische maatregelen maken het hele scala aan beveiligingsmaatregelen compleet. Het doel van elektronische beveiliging is: detecteren van een inbraak of poging daartoe, signaleren, registreren en doormelden aan de meldkamer.
De meldkamer belt direct met de sleutelhouders, politie of een particuliere bewakingsdienst.

De Meldkamer waarbij wij zijn aangesloten is ViewControl in Sliedrecht.

Bij het ontwerpen van een beveiligingsplan maken wij een risicoanalyse op basis van de voorschriften van het Nationaal Centrum voor Preventie. De risicoklasse (klasse 1 t/m 4) die bepaald wordt is een maatvoering voor de uit te voeren beveiligingsmaatregelen.

Wat ook zeer belangrijk is dat de situatie leefbaar blijft.
Bij Multech Beveiliging beschikken we over vakbekwame monteurs en een breed assortiment van zeer hoogwaardige beveiligingsproducten. Uiteraard zijn we een erkend beveiligingsbedrijf, en kunnen we de geleverde installatie certificeren met het NCP keurmerk.

Onze gespecialiseerde 24 uurs service en onderhoudsafdeling staan borg voor de continuïteit van alarminstallaties die bij ons in onderhoud zijn.

Ondersteuning
Wij ondersteunen 99% van alle inbraak apparatuur die door andere erkende installateurs geplaatst zijn. Zo bent u niet aan een merk gebonden als u voor Multech kiest.

Hier enkele voor beelden van bedienpanelen die wij ondersteunen:

Aritech bedieningspaneel Integra bedieningspaneel Galaxy bedieningspaneel Bediendeel scantronic ION
Aritech Integra Galaxy Scantronic

Dit zijn de bekendste merken in Nederland.

Wat vooral belangrijk is de manier van detecteren van de inbreker. Zo snel mogelijk detecteren is dan ook waar Multech voor staat. Er kunnen veel verschillende manieren van detectie plaats vinden. Door elke situatie apart te bekijken wat de beste manier is voor het detecteren van ongewenst bezoek komen we tot een totaal beveiligingsplan. Door gekeurde detectoren te gebruiken en het deugdelijk monteren van de materialen streven we ernaar zo min mogelijke vals alarm meldingen te krijgen.

dectectoren

Alarmgevers
Nadat de detectie heeft plaats gevonden is het de beurt aan de alarmgevers het kenbaar te maken aan de rest van de wereld. De alarm centrale kent vele manieren om dat te doen maar de bekendste zijn toch wel de sirene, flitser en de door melding naar de meldkamer.

alarmgevers