Inbraakbeveiliging

Een inbraak komt tegenwoordig helaas maar al te vaak voor. Inbraakpreventieve maatregelen zijn daarom noodzakelijk. Een inbraak brengt namelijk meer teweeg dan alleen materiele schade. Emotionele schade is niet te verzekeren en schade in de continuïteit van uw bedrijf kan catastrofaal zijn. Een degelijk en compleet beveiligingsplan zal moeten bijdragen tot het beschermen van uw eigendommen. Elektronische maatregelen maken het hele scala aan beveiligingsmaatregelen compleet. Het doel van elektronische beveiliging is: Detecteren van een inbraak of poging daartoe, signaleren, registreren en doormelden aan de meldkamer. De meldkamer belt direct met de sleutelhouders, politie of een particuliere bewakingsdienst.De bronafbeelding bekijken De Meldkamer en particuliere bewakingsdienst waarbij wij zijn aangesloten is Alert te Sliedrecht.

Bij het ontwerpen van een beveiligingsplan maken wij een risicoanalyse op basis van de VRKI. Hierbij wordt goed gekeken naar waar het object zich bevindt, wat de risico’s zijn en wordt er in overleg met de gebruiker/eigenaar een opsomming gemaakt van de attractieve zaken. N.a.v. hiervan wordt de risicoklasse bepaalt waarvoor wij u een passende aanbieding zullen doen toe komen.

Onze gespecialiseerde 24 uurs service en onderhoudsafdeling staan borg voor de continuïteit van alarminstallaties die bij ons in onderhoud zijn.

Ondersteuning

Wij ondersteunen 99% van alle inbraak apparatuur die door andere erkende installateurs geplaatst zijn. Zo bent u niet aan een merk gebonden als u voor Multech kiest. Hier enkele voor beelden van bedienpanelen die wij ondersteunen:

Afbeeldingsresultaten voor aritech cd Afbeeldingsresultaten voor aritech cd Afbeeldingsresultaten voor eaton cooper i-kp01
Aritech ATS Aritech CD Aritech CD Eaton Cooper ION (oud)
Afbeeldingsresultaten voor eaton cooper i-kp01 De bronafbeelding bekijken  
  Eaton Cooper 9752 Texecom  

Periodiek onderhoud van uw alarmsysteem

Door periodiek onderhoud en het testen van uw alarmsysteem, wordt de kans op storingen tot een minimum teruggebracht. Multech kan voor u dit preventieve en correctieve onderhoud met de juiste zorg uitvoeren. Onze expertise in diverse alarminstallaties draagt bij aan onderhoud en service voor optimale kwaliteit.

24 uur technische ondersteuning

Als beveiligingsspecialist bieden wij altijd binnen 24 uur technische ondersteuning om optimale bedrijfszekerheid van uw beveiligingssystemen te waarborgen, ook ’s avonds en in het weekend. Onze opgeleide monteurs beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om volgens de vastgestelde beveiligingsrichtlijnen de benodigde werkzaamheden uit te voeren.