Wie zijn wij

Multech is opgericht in oktober 1999 en kan nu al terugkijken op een succesvolle carrière.

In 2000 heeft het bedrijf zich vooral gericht op het aanleggen en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Dit had tot gevolg dat Multech in 2004 een BORG technisch installatie bedrijf werd. Hierdoor werd het mogelijk om gecertificeerde alarminstallaties op te leveren en te onderhouden. Daarnaast werd er door Multech goed ingespeeld op de markt en werd er geïnvesteerd in het personeel om daarnaast ook gecertificeerd Brandmeldinstallatie bedrijf te worden. Dit werd gerealiseerd in 2005.

In het jaar 2007 werd er een nieuwe Elektrotechnische afdeling opgericht. Dit geeft Multech de mogelijkheid om als totaal installateur op te treden bij nieuwe klanten. Ook het keuren volgens de NEN 3140 en het onderhouden van Noodverlichtingsinstallaties behoort tot de werkzaamheden. Sindsdien kunnen de klanten voor bijna alle elektrotechnische (beveiligings-) installaties bij Multech terecht.

2009 was het jaar dat Multech zich onafhankelijk maakte door zich te certificeren als Branddetectie bedrijf. Hierdoor kan Multech vanaf Plan van Eisen tot oplevering inclusief certificaat Brandmeldinstallaties opleveren.

In 2017 zijn verhuist naar onze nieuwe locatie.