(078) 6227551 info@multech.nl

Camerabeveiliging, Cameraobservatiesystemen, Camerasystemen

Het doel van cameraobservatie is het op afstand bewaken en observeren van personen, productieprocessen, terreinen, winkels (overval preventie en diefstal) en gebouwen. Multech beveiliging levert een professionele lijn van digitale opnamesystemen en camera’s van toonaangevende merken, inclusief advisering, risico-inventarisatie, plaatsing en service.

De digitale techniek staat borg voor een uitstekende beeldkwaliteit en snelle zoekmogelijkheden. Voor de beeldoverdracht binnen een gebouw via een intern netwerk wordt gebruik gemaakt van de COAX-, de koper- dan wel de glasvezel en van TCP/IP-adressen (netwerkcamera’s). Voor het op afstand bekijken van beelden werken we samen met moderne meldkamers die terrein of pand op afstand kunnen bewaken.

Camera observatie systemen camera2 camera3

Cameraobservatiesystemen kunnen worden aangepast aan de wensen die de klant heeft met betrekking tot observatie. De systemen kunnen om verschillende redenen worden geïnstalleerd, namelijk als afschrikmiddel of ter observatie van activiteiten voor beveiligings- en / of informatiedoeleinden, dan wel om permanent toezicht te houden op een gebied of proces of om een bepaald incident te analyseren.

Multech loopt voorop bij het ontwerpen en installeren van cameraobservatiesystemen. De expertise die Multech heeft, in alle soorten van elektronische beveiliging, stelt haar in staat cameraobservatiesystemen te integreren in andere beveiligingssystemen, zoals systemen voor toegangscontrole en inbraakdetectie.

Met de Mobotix lijn zit u op ipcamera gebied op de 1ste rij! Door te kiezen voor een stabiele software kunt u overal ter wereld naar uw camera’s kijken.

ipcamera1 ipcamera2 camera software
IP camera type1 Ip camera type2 Software